Chinesekool per stuk

Chinesekool per stuk

1,84
  • duurzaam geteeld
  • Beschikbaarheid & opties: Op voorraad

Chinesekool per stuk

Gezondheidsvoordelen van Chinese Kool

Chinese kool is al lang erkend om haar voordelen voor de gezondheid en hier volgt een overzicht van wat de groente te bieden heeft:

Helpt de bloeddruk reguleren

Chinese kool bevat calcium en kalium, die door het lichaam worden gebruikt om de bloeddruk te reguleren. Wanneer je dit combineert met het lage sodiumgehalte in Chinese kool, krijg je een groente die zeer geschikt is voor het ondersteunen van jouw cardiovasculaire systeem.

Rijk aan kalium

Het kaliumgehalte van de slow juice van Chinese kool helpt bij de ondersteuning van gezonde hersenfuncties, verlicht hypertensie en reguleert de bloedsuikerspiegel. Het is een extreem belangrijk mineraal als je waarde hecht aan je gezondheid!

Bestrijdt bloedarmoede en vermoeidheid

Chinese kool is rijk aan ijzer en dit mineraal is essentieel voor het lichaam, namelijk voor de productie van hemoglobine in het bloed. Hemoglobine wordt gebruikt om zuurstof door het lichaam te transporteren. Als je er niet genoeg van hebt, kan je je moe en uitgeput voelen.

Ondersteunt gezonde botten

Chinese kool bevat zowel calcium als vitamine K, twee bouwstenen die onmisbaar zijn voor het aanmaken en onderhouden van gezonde botten.

Rijk aan anti-oxidanten

Het flavonoïden gehalte, en grote hoeveelheden vitamine A en C, maken Chinese kool een rijke bron van anti-oxidanten. Anti-oxidanten helpen het lichaam beschermen tegen vrije radicalen en degeneratie. Ze zijn essentieel voor het behouden van zowel een jeugdige uitstraling als ook het fit en gezond houden van het lichaam.

Houdt de ogen gezond

Het vitamine A gehalte van Chinese kool houdt de ogen gezond. Het wordt door het lichaam gebruikt om staar, veroudering en zichtverlies te voorkomen.

Geweldig bij het afvallen

De combinatie van veel voedingsstoffen en weinig calorieën, die in de slow juice van Chinese kool wordt gevonden, is een ideaal hulpmiddel om gewicht kwijt te raken.

Ondersteunt een gezonde en jeugdige huid

Chinese kool is rijk aan vitamine C, die het lichaam nodig heeft om collageen te produceren. Dit is een proteïne die verantwoordelijk is voor een jeugdige en elastische huid.

Stimuleert het immuunsysteem

De combinatie van vitaminen, met name vitamine C, worden door het lichaam gebruikt om een gezond immuunsysteem te onderhouden en te stimuleren.

Bestrijdt slechte bacteriën

Chinese kool bezit antiseptische en antibacteriële eigenschappen en deze helpen ongewenste organismen in het lichaam te bestrijden.

Design & realisatie: Mooiwurk.nl