Wij bezorgen in Drachten op dinsdag donderdag en vrijdag. Om er voor te zorgen dat wij al onze producten voor u in huis hebben is het raadzaam om voor 16.00 uur te bestellen. 

Als u uw bestelling wilt laten bezorgen, dan hoeft u er niet meer voor thuis te blijven. (Bij uw eerste bestelling vragen wij u om thuis te zijn)  U geeft bij het plaatsen van de bestelling aan waar de bezorger uw bestelling kunt neerzetten. Bij de bestelling wordt een factuur toegevoegd. Wij vragen u dan vriendelijk om deze factuur binnen 24 uur te betalen via de bank. ( Wanneer u niet thuis bent zorg dan voor een koele plaats of koelbox waar onze chauffeur uw bestelling in kan doen)
De bestelling wordt geleverd in een groene krat en voor de krat betaald u eenmalig € 4,00 statiegeld. Voor een koeltas betaald u € 1,00 statiegeld. Bij de eerst volgende bestelling wordt de krat omgeruild dus dient u er wel voor te zorgen dat op de aangegeven plek de lege krat klaarstaat voor de bezorger. Staat de krat er niet word er opnieuw € 4,00 statiegeld in rekening gebracht.

Gaat u een weekpakket met brood en of vlees bestellen doe dat dan voor 16.00 uur i.v.m bestellen.

Bezorgen in Drachten is geheel gratis. 


Wij bezorgen alleen bestellingen boven de € 45,00.

Al onze prijzen zijn dagprijzen . Alle prijzen zijn onder voorbehoud.


Design & realisatie: Mooiwurk.nl