Skal bio controle Skal webshop geregistreerd Skalnummer 108379

 

Bestellen en laten bezorgen is vanaf nu nog makkelijker voor u!

Als u uw bestelling wilt laten bezorgen, dan hoeft u er niet meer voor thuis te blijven. U geeft bij het plaatsen van de bestelling aan waar de bezorger uw bestelling kunt neerzetten. Bij de bestelling wordt een factuur toegevoegd. Wij vragen u dan vriendelijk om deze factuur binnen 24 uur te betalen via de bank.

De bestelling wordt geleverd in een zwarte krat en voor de krat betaald u eenmalig € 4,00 statiegeld. Bij de eerst volgende bestelling wordt de krat omgeruild dus dient u er wel voor te zorgen dat op de aangegeven plek de lege krat klaarstaat voor de bezorger. Bezorgkosten zijn € 3,50. Bezorgen in Drachten is geheel gratis.

Bestellingen buiten Drachten die woensdags voor 17.00 uur worden geplaatst worden donderdags bezorgd.

In Drachten bezorgen wij van dinsdag t/m zaterdag uw bestelling. Besteld u voor 12.00 uur wordt uw bestelling dezelfde dag voor 18.00 uur bij u thuis bezorgd.

Bestellingen voor Burgum worden op woensdag bij u bezorgd. U dient uw bestelling voor dinsdag 17.00 te hebben geplaatst.

Wij bezorgen uw bestelling vanaf € 25,00 excl. bezorgkosten.

Bezorggebied

In Drachten bezorgen wij van dinsdag t/m zaterdag.

Op woensdag bezorgen wij in Burgum.

Op donderdag bezorgen we in en omgeving: 
Warten, Appelsien, Oosterwolde, Drachtstercompagnie, Frieschepalen, Opeinde, Nuis, Marum, de Wilp, Buitenpost, Veenwouden, Sumar, Noardburgum, Hardegarijp, Ryptsjerk, Harkema, Ureterp, Bakkenveen, Kootstertille, Oldekerk, Sebaldeburen, Opende, Surhuisterveen, Surhuizum, Augustinusga, Kornhorn, Grootegast, Doezum, Wijnjewoude, Donkerbroek, Siegerswoude, Moskou, Beetsterzwaag en Willemstad.

Staat uw plaatsnaam er niet bij kunt u ons altijd bellen of mailen om te vragen of wij ook bij u in de buurt bezorgen.

Design & realisatie: Mooiwurk.nl