Koolrabi per stuk

Koolrabi per stuk

1,79
  • milieu bewust geteeld
  • Beschikbaarheid & opties: Op voorraad

Koolrabi per stuk

2 knolletjes koolrabi

150 gram champignons

uien

2 eetlepels milde olijfolie

500 gram rundergehakt

zoutpeper

2 theelepels milde paprikapoeder

125 ml groenten-of kruiden bouillon

wat fijn gehakte peterselie

Schil de koolrabi en snijd de knolletjes in blokjes.

Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. De uien snipperen.

De olie in een pan verhitten. Het gehakt hierin bakken tot kruim. Uien, koolrabi en champignons toevoegen en meebakken. Op smaak brengen met wat zout en peper. Tenslotte de paprikapoeder erover verdelen doorroeren. De bouillon toevoegen en het geheel met deksel afgedekt ca.  15 minuten smoren.

Eventueel nog wat zout en peper toevoegen, indien nodig. De peterselie vlak voor het serveren over de schotel strooien.

Design & realisatie: Mooiwurk.nl