Stuifmeelkorrels 500 gram in pot. 100% pure stuifmeelkorrels. Pollen geven kracht en energie.

Stuifmeelkorrels 500 gram in pot. 100% pure stuifmeelkorrels. Pollen geven kracht en energie.

16,95
  • Streekprodukt
  • Beschikbaarheid & opties: Op voorraad

Stuifmeelkorrels 500 gram


Pollen (stuifmeelkorrels) in pot. 100% pure stuifmeelkorrels. Pollen geven kracht en energie. Inhoud: 500 gram.

Let op: Sommige mensen reageren heftig op pollen. Daarom is het van groot belang om te starten met enkele korreltjes en het gebruik langzaam op te bouwen. Pollen kunnen ook invloed hebben op de bloeddruk.

Gebruik: Iedere morgen 1 eetlepel stuifmeelkorrels innemen (liefst bij het ontbijt). Dit kan op diverse manieren: met water, melk of gemengd door wat yoghurt of vla of muesli. Ook op een boterham met honing smaakt stuifmeel goed en komen de goede stoffen nog beter tot zijn recht. Topsporters kunnen naar eigen inzicht en behoefte meer gebruiken. Voor de ademhaling geeft stuifmeel verlichting bij dagelijks gebruik in de periode dat men in het voorjaar en/of zomer daaraan behoefte heeft. De stuifmeelkorrels worden door de bijen verzameld (de gele bolletjes aan hun achterpoten) en daarna gevriesdroogd. U dient het stuifmeel daarom droog en goed afgesloten te bewaren. Goed afgesloten is stuifmeel langer dan 1 jaar houdbaar. Indien gewenst kan het gebruik van de hoeveelheid stuifmeel worden verhoogd  tot 35 gram per dag. Het verdient aanbeveling stuifmeel niet 's avonds te gebruiken.

Beschrijving

Bijen verzamelen deze stuifmeelkorrels (bijenpollen) op verschillende bloemen in Europa, waardoor er een veel kleurig patroon van stuifmeelkorrels in de bijenkast terecht komt. Dit geeft een kleurrijke verzameling aan stuifmeelkorrels in de bijenkast. Des te bonter van kleur, des te beter van kwaliteit! De pollen zijn een goede bron van eiwitten, vetten, mineralen en vitaminen. Zo te gebruiken door je muesli of opgelost in thee of lauw water.

Voedingswaarde per 100 gram *

Energie 1179 kJ/282 kcal

Vetten 5,9 gram

waarvan verzadigde vetzuren 0,7 gram

Koolhydraten 41,1 gram

waarvan suiker 39,8 gram

Vezels 13,7 gram

Eiwitten 15,3 gram

Zout 0,13 gram Design & realisatie: Mooiwurk.nl