Recept Spaghetti met bloemkool en Kipschnitzels

Recept Spaghetti met bloemkool en Kipschnitzels

0,00
  • Ambachtelijk bereid
  • Beschikbaarheid & opties: Op voorraad

Spaghetti met bloemkool en Kipschnitzels


1 bloemkool (in kleine roosjes)

400 gram spaghetti

2 eetlepels geschaafde amandelen

3 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook (geperst)

125 gram snoeptomaatjes (gehalveerd)

2 eetlepels peterselie (gehakt)

4 voorgegaarde kipschnitzels


Bereiden

Kook de bloemkoolroosjes 3 minuten en giet ze af. Spoel er koud water over.

Kook de spaghetti in ruim kokend water met zout beetgaar. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan goudbruin.

Bak ondertussen de voorgegaarde kipschnitzels in de pan. 

Verhit de olijfolie en roerbak hierin de bloemkool met de knoflook 3 minuten.

Voeg de helft van de amandelen en de tomaten toe. Roerbak voorzichtig 2 minuten.

Schep het roerbakmengsel door de spaghetti en warm goed door. 

Bestrooi het gerecht voor het serveren met de rest van de amandelen en peterselie.

Serveer de kipschnitzels erbij.


Design & realisatie: Mooiwurk.nl