Rode bietensalade met geitenkaas

Rode bietensalade met geitenkaas

0,00
  • Milieu bewust
  • Beschikbaarheid & opties: Op voorraad

Rode bietensalade met geitenkaas

Ingrediënten 4 personen

 

250 gram spinazie, 150 gram (smalle reepjes biet), 2 eetlepels pijnboompitten, 2 eetlepels sinaasappelsap, 4 eetlepel extra vergine olijfolie, 25 gram zachte geiten kaas, versgemalen zout en peper, 6 schuin gesneden stukken stokbrood.

 

Voorbereiding

Zoek de spinazie uit en was en droog deze goed. Rooster de pijnboom pitten in een droge Koekenpan lichtbruin en laat afkoelen. Klop van het sinaasappelsap met de olie, de geitenkaas en zout en peper naar smaak een gladde dressing.

Bereidingswijze

Vermeng de spinazie met de bieten julienne op een schaal. Rol het brood plat met een deegroller, scheur overlangs doormidden en rooster het brood in een warme oven of broodrooster. Schenk de dressing op het laatste moment over de salade. Garneer met de reuzencroutons en bestrooi met de geroosterde pitten.

Het minimum te bestellen aantal is 1000

Design & realisatie: Mooiwurk.nl