Passiefruit 5 stuks Wat zijn de gezondheidskrachten van deze vrucht?

1,99
  • duurzaam geteeld
  • Beschikbaarheid & opties: Op voorraad

Passiefruit 5 stuks

Wat zijn de gezondheidskrachten van deze vrucht?

In Zuid-Amerika waar de vrucht dus oorspronkelijk vandaan komt, wordt het in de traditionele geneeswijze gebruikt tegen allerlei kwalen. Van slapeloosheid, hoofdpijn en diarree tot zenuwpijn, overgangsklachten, astma, een hoge bloeddruk en zelfs epileptische aanvallen. Wat een lijst!
Het eten van verse passievrucht draagt vooral bij aan een goede stoelgang, er zitten namelijk veel vezels in de vrucht. Deze vezels zijn niet verteerbaar maar wel erg goed voor de spijsvertering. Ze stimuleren de darmperistaltiek, de bewegingen die de darmen maken om het voedsel verder door de darm heen te duwen. Passievrucht is echt een natuurlijk medicijn tegen constipatie (verstopping), daarom is het ook zo slim om de dag ermee te beginnen.

Welk voedingsstoffen krijgt u binnen?

Naast vezels zitten passievruchten ook bomvol met vitaminen (zoals vitamine A en C), mineralen (zoals kalium, ijzer, koper, magnesium en fosfor) en antioxidanten. Antioxidanten geven zoals bekend het lichaam een natuurlijke bescherming tegen kanker, darmkanker bijvoorbeeld.

Design & realisatie: Mooiwurk.nl