Recept Andijvie anders
- Ambachtelijk bereid
- Beschikbaarheid & opties: Op voorraad
Andijvie anders
Ingrediënten 3 personen
Grote krop andijvie;
1 ui,
1 groene paprika,
3 tomaten of tomatenpuree
2 ons spekreepjes,
een paar champignons
1 bakje pijnboompitten,
basilicum
of Italiaanse kruiden
een paar lepels rode pesto
tagliatelle of andere pasta
Voorbereiding
De pijnboompitten in een droge Koekenpan lichtbruin roosteren. Andijvie wassen en
heel fijn snijden. Ui, paprika, en champignons klein snijden.
Bereidingswijze
Als eerste het water voor de pasta opzetten.
In een Hapjespan de
spekreepjes met de ui bakken, champignons en paprika toevoegen en even
meebakken. Tomaten of tomatensaus, peper, basilicum(droog) en of Italiaanse
kruiden toevoegen.
Als de pasta nog 3 minuten moet koken de
andijvie en een gedeelte van de pijnboompitten toevoegen.
Daarna in een vergiet uit laten lekken en
in de hapjespan er bij doen en goed omscheppen. Als laatste de pesto erdoor
roeren en garneren met stukjes tomaat.
Lekker met gebakken kipvinken.
Eet smakelijk!