Speklappen 2x 125gram ( prijzen onder voorbehoud) 1 dag van te voren bestellen

3,00
  • Ambachtelijk bereid
  • Beschikbaarheid & opties: Op voorraad

Speklappen 2x 125gram

Wij verkopen allen nog vlees van Slagerij Otte Boersma. Dit is een ambachtelijke slager uit Eastermar die zijn vlees zelf uitzoekt en verwerkt.

Proef het ambacht van Eastermar

Iedere dag opnieuw zijn wij in de weer met de mooiste vleesproducten uit onze streek. Wij kiezen het mooiste vlees uit Eastermar en omgeving, zoals ons eigen rundvlees, bewust gekozen varkensvlees van het Wroetvarken en de mooiste producten uit onze worstmakerij.

Rundvlees uit Eastermar

Ons rundvlees komt uit de omgeving van Eastermar en wordt door Otte Boersma persoonlijk geselecteerd. Alleen de hoogste kwaliteit vrouwelijke runderen worden geslacht en vakkundig verwerkt tot een mals en eerlijk stukje vlees.

Lekker wroeten

U vindt bij ons varkensvlees van het Wroetvarken. Het Wroetvarken heeft als eerste varkensketen met de wroetstal een Beter Leven Ster ontvangen van de Dierenbescherming. De Wroetstal gaat echter verder dan 1 ster !

De varkens leven op dichte vloeren met een dikke laag strooisel waarop ze kunnen rusten, spelen en uiteraard wroeten !

Ze leven in grote groepen en in vergelijking met andere stalsystemen hebben onze varkens 3 keer meer leefruimte !

Wij hanteren een doorwroetprijs, omdat wij houden van eerlijke handel en omdat wij vinden dat boeren een eerlijke prijs voor hun producten verdienen. U wilt ook dat uw stukje vlees vervaardigd wordt met respect voor mens, dier en milieu tegen een eerlijke prijs.

Wij verwelkomen u graag in onze slagerij, neem gerust een kijkje op onze website waar u ontdekt wat wij u bieden.

Team Uw Slager Otte Boersma

Design & realisatie: Mooiwurk.nl