Zeewolf per 100 gram lekker bij de asperges

Zeewolf per 100 gram lekker bij de asperges

1,95
  • mileu bewust
  • Beschikbaarheid & opties: Op voorraad

Zeewolf

De kwaliteit van de zeewolf begint bij een eerlijke vangst. De kabeljauw wordt gecodeerd en getraceerd voor de beste kwaliteitsbewaring.


Zeewolf met asperges

Vooral gebakken komt deze vis goed tot zijn recht, hou het daarom simpel

bereiding

Voorbereiding

Schil de aardappeltjes. Schil de witte asperges; verwijder van de groene alleen het harde uiteinde.

Kook de aardappelen gaar.  Kook de asperges 8 minuten in gezouten water. Kook de erwtjes gaar in de bouillon met de tijm. Schep ze eruit, bewaar ook de bouillon. 

Mix de erwtjes fijn met de room (en eventueel nog wat bouillon). Breng op smaak met peper en zout. 

 Bak de visfilets 2 minuten in een ruime klont boter op hoog vuur. Keer om en bak 1 minuut. Draai het vuur wat zachter en bak nog 1 minuut. Kruid met peper en zoutLaat 100 g boter zachtjes smelten.

Schep onzuiverheden die naar boven komen weg. Schenk de geklaarde boter, dus zonder het bezinksel, over in een pannetje. 

Serveer de vis met de aardappeltjes, de asperges en de erwtencoulis. Schenk er geklaarde boter over. Werk af met plukjes veldsla.

Eet  smakelijk

Design & realisatie: Mooiwurk.nl