Andijvie anders

Andijvie anders

0,00
  • mileu bewust
  • Beschikbaarheid & opties: Op voorraad

Andijvie anders

 

Ingrediënten 3 personen


Grote krop andijvie;

1 ui,

1 groene paprika,

3 tomaten of tomatenpuree

2 ons spekreepjes,

een paar champignons
1 bakje pijnboompitten, 

basilicum of Italiaanse kruiden
een paar lepels rode pesto
tagliatelle of andere pasta

 

Voorbereiding

De pijnboompitten in een droge Koekenpan lichtbruin roosteren. Andijvie wassen en heel fijn snijden. Ui, paprika, en champignons klein snijden.

 

Bereidingswijze

Als eerste het water voor de pasta opzetten.

In een Hapjespan de spekreepjes met de ui bakken, champignons en paprika toevoegen en even meebakken. Tomaten of tomatensaus, peper, basilicum(droog) en of Italiaanse kruiden toevoegen.

Als de pasta nog 3 minuten moet koken de andijvie en een gedeelte van de pijnboompitten toevoegen.

 

Daarna in een vergiet uit laten lekken en in de hapjespan er bij doen en goed omscheppen. Als laatste de pesto erdoor roeren en garneren met stukjes tomaat.

Lekker met gebakken kipvinken.



Eet smakelijk!

 

Design & realisatie: Mooiwurk.nl